&

JRC Boxtel H1 - Bladel H1

JRC Boxtel H1 verliest voor tweede keer op rij.

Waar vorige week in Rosmalen werd gespeeld mocht JRC op zondag 5 november thuis in de braken aantreden tegen BC Bladel. Zoals afgelopen weken mist JRC deze week weer een aantal sterkhouders door blessures.

JRC begon sterk aan de wedstrijd aan de hand van drie 3-punters van Robin Hulskens (ook spelend voor Heren 3) liep JRC uit naar een 20-5 voorsprong. In het tweede kwart vielen er wat meer gaten in de verdediging van JRC en kwam Bladel langzaam terug in de wedstrijd. JRC ging aan de thee met een 38-36 rust stand. Voorgaande wedstrijden had JRC moeite om de tweede helft het niveau te halen dat ook in het eerste helft werd gehaald. Waar JRC furieus begon aan het begin van de wedstrijd, liep Bladel de eerste minuten van de tweede helft uit naar 42-52. Tot aan het einde van het vierde kwart bleef het verschil tussen JRC en Bladel ongeveer 10 punten in het voordeel van Bladel. Tegen het einde van het 4de kwart knokte JRC zich terug tot 4 punten aan de hand van opnieuw de 3-punters van Robin Hulskens. Toch weet Bladel de wedstrijd naar zich toe te stekken door uitstekend vrije worpen te schieten. JRC verliest met 74-81, en staat nu op de 6de positie (van de 11 teams) met 2 gewonnen en 4 verloren. Volgende week moet JRC uit naar Wijchen tegen BV Wyba. Wyba heeft net als JRC 2 gewonnen en 4 verloren dus JRC zal vol voor de winst moeten gaan om aansluiting te kunnen houden met de middenmoot.