&

BC Heeze H2 - JRC Boxtel H3

JRC Boxtel heren 3 wint strategische wedstrijd in Heeze

Heeze - Het best presterende heren team van JRC mocht op deze mooie zondag 16 oktober aantreden in Heeze. Dit keer in een wat andere samenstelling dan vorige week. Éen van de twintowers (Jannick) was er niet bij, jurrion kon er niet bij zijn, Giel kampt nog steeds met een nare sportblessure, en Frank was nadat hij zich vrijdag voor de training al ziek heeft gemeld nog steeds ziek. Gelukkig waren supersubs Victor en Corne fris en gemotiveerd om de wedstrijdselectie compleet te maken.

Wij begonnen man-to-man aan de wedstrijd. In het eerste kwart weinig scores over en weer. En een kleine achterstand van 1 punt aan het eind van het kwart.
Het tweede kwart moest beter, en de vader van Lucas kwam met het idee om zone te gaan staan. Dit was een strategisch goede zet omdat de thuis ploeg dit kwart geen punt weet te maken. JRC scoorde erop los en een gat was geslagen. De vader van Lucas klopte zich in de rust tevreden op de schouders.

Het derde kwart laten we buiten beschouwing, JRC scoort 2 punten en Heeze 7.
Het laatste kwart komt JRC pas echt los met enkele scores van Peter, Steven, Robin en Joris. Carlo probeert nog voor 5 persoonlijke fouten te gaan, maar ook dat zat er niet in vandaag. De eindstand in Heeze: 27-42.