Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Henk Pieterse over “Respect”
 

 

Thema avond met oud basketbalprof Henk Pieterse over “Respect”

De jongeren van Balans organiseren op woensdagavond 18 Maart 2015 in samenwerking met Super Sport Events een maatschappelijke thema-avond voor jongeren over “Respect”! In een tijd van verruwing in de maatschappij is het cruciaal om aandacht te besteden, en dus respect te tonen, aan de medemens.

Oud Basketbalprof Henk Pieterse zal deze avond een interactieve basketbalclinic geven en zijn indrukwekkende levensverhaal vertellen! Hoe hij vroeger als kind gepest werd, en uiteindelijk via de sport zijn zelfvertrouwen terug won en waardering kreeg voor zijn talent! Op een luchtige, enthousiaste en humoristische manier leert Henk Pieters de aanwezigen hoe je omgaat met een basketbal en respect toont voor anderen. De doelgroep voor deze avond zijn jongeren van 16 t/m 35 jaar oud. Uiteraard zijn ouderen ook van harte welkom.

Doel van deze avond is jongeren bewust na te laten denken over de huidige normen en waarden in onze maatschappij en dit wordt door Henk Pieters op een interactieve manier gekoppeld aan sport. Want naast het vele plezier dat mensen in sport beleven is sport bovendien een vliegwiel voor veiligere buurten, betere prestaties op school en minder overgewicht. Daarom kiest BALANS in combinatie met Super Sport Events voor een integrale benadering, waarbij sport wordt verbonden met onderwijs, cultuur, eerstelijnsgezondheidszorg en welzijn.

De nadruk bij deze clinic van Henk Pieters ligt op een combinatie van sport en een maatschappelijk thema, Respect, en sluit dus perfect aan op de visie die de jongeren van Balans hebben.

Aanvang van deze clinic op woensdag 18 maart as is om 19:00 uur in Sportcentrum De Braken. Iedereen is welkom vanaf 16 en ouder en deelname is uiteraard gratis.
Voor de sportievelingen die zelf actief willen deelnemen aan de clinic, dus met een basketbal, zijn sportschoenen verplicht, sportkleding is daarentegen niet verplicht.

Auteur
Bjorn van de Langenberg
Meer basketbal nieuws >>>>
Meer algemeen nieuws >>>>


24-02-2015
 
 
Henk Pieterse
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)