Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Student company Gloet
 

 

Sintlucas student company presenteert Gloet

Wij zijn GLOET een studenten company van het SiNTLUCAS. Vol trots presenteren wij u een GLOET nieuw product waarmee wij 2015 aftrappen! Wij van GLOET bundelen de krachten van 2 sterke componenten samen om een dagelijks voorkomend probleem te voorkomen. De combinatie van deze krachtige elementen zorgt voor een ontzettend leuk en innovatief product. Wij ontwerpen en produceren een thermo chromatisch kopje. Dit houdt in dat het kopje een waarschuwingssensor bevat waardoor u nooit meer uw mond hoeft te verbranden.

De waarschuwingssensor van het kopje verandert van kleur zodra het in aanraking komt met een te warme vloeistof. Door middel van onze medestudenten van de keramiekafdeling isĀ  het ons gelukt om de producten op ambachtelijke wijze te produceren.

Wij zijn 9 vierdejaarsstudenten aan verschillende opleidingen aan het SintLucas in Boxtel. Ongeveer een half jaar geleden hebben wij gezamenlijk besloten om deel te nemen aan het student company project van het Jong Ondernemen. Dit doen wij geheel vrijwillig, naast onze gewone loopbaan als student, om onze ondernemerstalenten verder te ontwikkelen.

Bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat we nog meer doen?
Neem dan een kijkje op

www.GLOET.nl
VANAF VANDAAG IN DE LUCHT!
Of volg ons op Twitter @gloetdesign of like onze Facebook pagina Gloet!

Auteur Meggy SmuldersĀ 
Meer algemeen nieuws >>>>


04-01-2015
 
 
Sintlucas student company Gloet
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)