Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sintlucas personeelsvoetbalteam - studenten
 

 

Sintlucas personeelsvoetbalteam behalen overwinning op studenten

Na jaren van verlies had het personeelsvoetbalteam van Sint Lucas zich goed voorbereid voor het jaarlijkse treffen met de studenten op woensdag 8 juli op het speelveld van het Jacob Roeland Lyceum. Zelfs lid van het college van bestuur Ruud Rabelink zag zich genoodzaakt om eindelijk eens de belofte in te lossen en in zijn tennis outfit op het voetbalveld te verschijnen.

Maar het ware gevaar kwam vanuit de flanken. Daar wisten Jay en Mohamed de verdediging van de studenten kinderlijk eenvoudig weg te tikken. Ervaren rotten als Henk en Jan zorgden voor de nodige rust op het middenveld. Sporadisch braken de studenten door de verdedigingslinies, maar daar zorgde Jeroen met weergaloze reflexen zoals Hans van Breukelen in zijn hoogtijdagen, dat de nul gehouden werd. Zelfs met het aanstormende talent Boris, wiens eerste optreden op de heilige grasmat begon met een schaar, konden de studenten de wedstrijd niet naar zich toetrekken.

Allen met een diploma van school, maar de schaal blijft in Boxtel

Auteur J Thoonen


08-07-2015
 
 
Sintlucas personeelsvoetbalteam - studenten
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)