Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sintlucas miniondernememing Mount
 

 

Mount UT gerecyclede en gebruiksvriendelijke bloempot

Studenten van Sintlucas krijgen in het vierde leerjaar de kans om een minionderneming te starten. Dit doen zij in groepjes, bestaande uit leerlingen van verschillende richtingen. Deze kans hebben Pleuni Oosterbos, Denise Liebregts, Juul Janissen en Jeroen van den Bogaert dan ook met beide handen aangegrepen. Zij hebben hun minionderneming Mount genoemd.

Mount heeft onlangs een product ontworpen en op de markt gebracht. ‘De eerste verkoopdag was een groot succes’, zegt Pleuni, ‘We stonden met ons product op de open dagen van Sintlucas in Boxtel’. ‘En aan het eind van de tweede dag waren we helemaal uitverkocht!’ voegt Denise eraan toe.

Het product dat Mount ontwerpen heeft is bedoeld om een veelvoorkomend probleem tegen te gaan. Iedereen kent het wel: Je vergeet je plant water te geven, daarom geef je je plant nog meer water en daardoor verdrinkt je plant. Voor dit probleem heeft Mount UT bedacht. UT is een gerecyclede en gebruiksvriendelijke bloempot gemaakt van oude wijnflessen. Door middel van het lont in de bloempot krijgt het plantje automatisch water. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken.
‘We hebben op dit moment contact met verschillende winkeltjes, zij willen ons product in hun collectie opnemen. Daar zijn we super trots op!’ zegt Jeroen. Mount is op dit moment een groot succes. De ondernemers van Mount hopen op deze manier veel praktijkervaring op te doen. Voor meer informatie kun je op de Facebook pagina kijken. www.facebook.com/mount.innovative.products

Auteur Denise Liebregts
Meer algemeen nieuws >>>>


27-02-2015
 
 
Sintlucas miniondernememing Mount
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)