Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnavalsmis Ploegersland
 

 

Carnavalsmis Ploegersland nieuw leven ingeblazen

Liempde, 27 januari 2015 – In Ploegersland wordt dit jaar een oude traditie nieuw leven ingeblazen. Voorafgaand aan opening carnaval, op zaterdag 14 februari, vindt namelijk een Heilige mis plaats in de Sint Jans Onthoofdingskerk in Liempde. Kapelaan de Jong zal in de Carnavalsmis voorgaan en worden bijgestaan door zowel de Prins, Jeugdprinses en hun Gevolg. De mis zal opgeluisterd worden door Hofkapel De Kromploegers.

Voor de aanvangstijd van de Carnavalsmis is gekozen voor het uiterst carnavaleske tijdstip van 11 minuten over 11. Alle Ploegers en Ploegerinnen, Ploegertjes en Ploegerinnekes zijn van harte uitgenodigd bij deze viering. Een moment van rust en bezinning voordat Ploegersland zich stort in het feestgedruis. Met de machtig mooie klanken van Hofkapel De Kromploegers, toepasselijke teksten en lezingen staan De Ploegers even stil bij wat er ook toe doet. Uiteraard wordt het op prijs gesteld om de mis mee te vieren in carnavaleske kleding.

Openbare opening
’s Middags om 14.00 uur staat de opening van Carnaval gepland. Hierbij zal door burgemeester Mark Buys de sleutel worden overgedragen aan Jeugdprinses Maxi en aan Prins Witte d’n Urste. De opening vindt plaats in Ploegersresidentie De Punder en iedereen is van harte welkom hierbij.



27-01-2015
 
 
Carnavalsmis Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)