Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnaval vier je in De Kwekpoel!
 

 

Carnaval vier je in De Kwekpoel!

De Kwekpoel is klaar voor carnaval 2014. Vanaf zaterdag 1 maart kunnen de kinderen uit Indegat zich ’s middags en ’s avonds weer vermaken in dit feestpaleis voor de jeugd. Elke middag en avond worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de Kwekpoel. Naast dansen en hossen op de muziek van de KEK Discoshow kunnen de oudere kinderen het tijdens carnaval elke avond tegen elkaar opnemen in de spijkerbroekhangwedstrijd, de Kwekpoel Scholenbattle en de Kwekpoel Dance Competition. Ook voor de jongere donseendjes is er ’s middags muziek en kunnen zij in de Kwekpoel terecht om te knutselen, zich te laten schminken, of om samen met hun ouders mee te spelen om de titel ‘beste vader/moeder van Boxtel!’. Daarnaast zal de optocht zondagmiddag te zien zijn op grote schermen en zijn er dinsdagmiddag twee springkussens aanwezig.

Voor de allerkleinsten wordt maandagochtend tijdens het Donseendjesfeest een toneelstuk opgevoerd. De toegang op deze ochtend is gratis.
Op dinsdag om 17.00 uur zal op de parkeerplaats voor de Kwekpoel de ‘eendverbranding’ plaatsvinden en wordt het jeugdcarnaval van 2014 afgesloten.

Voor kinderen die het feest in de Kwekpoel elke avond mee willen maken is een Partypas te koop.
Neem een kijkje op www.kwekpoel.nl voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en het complete programma en openingstijden van de Kwekpoel!

 

Auteur Marloes Wittenberg
Meer carnaval nieuws >>>>


23-02-2014
 
 
Donseendjes feest in de Kwekpoel
 
 
 
Bekijk de archief foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)