Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel groepsactiviteit
 

 

Scouting Boxtel heeft een sportieve groepsactiviteit

Op zaterdag 16 juni organiseerde Scouting Boxtel, in samenwerking met Buurtsport Boxtel, een sportieve activiteit. Tijdens deze activiteit speelden de jeugdleden van alle leeftijdsgroepen verschillende spellen.
De scouts gingen in groepjes elk van de 9 sporten en spellen spelen, die in en rondom Brede School de Wilgenbroek waren uitgezet. Zo stond er o.a. trefbal, frisbee en een obstacle run op het programma. Het was een geslaagde sportieve middag.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


16-06-2018
 
 
Scouting Boxtel groepsactiviteit
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)