Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Stem op Scouting Boxtel voor gratis zonnepanelen

Wil jij dat Scouting Boxtel een set gratis zonnepanelen wint? Breng dan nu je stem uit op zonnestrijd.nl. Samen met 170 andere Scoutingverenigingen in heel Nederland dingt Scouting Boxtel mee naar de hoofdprijs: tien zonnepanelen op het Scoutinggebouw. Stemmen kan vanaf 24 september tot en met 31 oktober.

Natuur & Milieu deelt, met steun van de ASN Bank, vijf sets zonnepanelen uit aan Scoutinggroepen. De groep die de meeste stemmen krijgt, wint tien zonnepanelen. Voor de 2e en 3e plaats zijn tweemaal acht zonnepanelen beschikbaar. Scoutinggroepen die op de 4e en 5e plek eindigen, krijgen elk zes zonnepanelen. Op 1 november maakt Natuur & Milieu de winnaars bekend

Stemmen
Scouting Boxtel heeft uw stem nodig om kans te maken deze zonnepanelen. Op de website www.zonnestrijd.nl kan heel Nederland zijn stem uitbrengen op zijn favoriete Scoutinggroep. Onder de stemmers verloot Natuur & Milieu tien Wakawaka-lampen. Stemmen kan van 24 september tot en met 31 oktober.

‘Jongeren én hun ouders op een positieve manier in aanraking brengen met duurzame energie, dat is het belangrijkste doel van de actie,’ zegt Olof van der Gaag van Natuur & Milieu. Dankzij de actie komen duizenden kinderen, ouders en tienduizenden stemmers in aanraking met duurzame energie. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de portemonnee.

Scouting Boxtel en zonnepanelen
Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting worden kinderen en jongeren uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame energie past goed bij de maatschappelijk bewuste houding die Scouting Boxtel haar leden meegeeft. Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

De actie Scouting Zonnestrijd is een vervolg op de succesvolle kinderboerderijenactie ‘Zet kinderboerderijen in de zon’, die Natuur & Milieu vorig jaar heeft gehouden samen met de ASN Bank. Duizenden mensen stemden toen op hun favoriete kinderboerderij. Bij de drie winnende kinderboerderijen liggen de zonnepanelen inmiddels op het dak. Goed voor het milieu én voor de portemonnee van de kinderboerderijen.

Auteur Carin Silvertand
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


04-10-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)