Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel doet mee aan wereldwijd Scoutingevenement

Van 17 tot en met 19 oktober 2014 staat de Scoutingwereld in het teken van communiceren via amateurradio en internet. Zo’n 500.000 scouts doen wereldwijd mee aan JOTA-JOTI, het jaarlijkse communicatie- en techniekevenement. Zo ook de scouts van Scouting Boxtel.Tijdens dit weekend, maken scouts over de hele wereld kennis met de vele vormen van communicatie die er bestaan. Al jaren gaan de scouts tijdens dit weekend, met de hulp van zendamateurs contacten leggen met andere scouts, waarbij ze gebruik maken van amateurradio. Daarnaast kunnen de scouts chatten met andere scouts, die ook deelnemen aan dit wereldwijde weekend. De scouts van Scouting Boxtel maken contact met andere scouts over de hele wereld.

Scouting Boxtel heeft dit weekend verder uitgebreid. Tijdens het hele weekend wordt er ook live, met de scouts, radio gemaakt. De radioprogramma’s zijn het hele weekend te beluisteren op Omroep Dommelland en de website van de groep. Tevens helpen alle scouts mee met het maken van TV programma’s. Ook de TV programma’s zullen op Omroep Dommelland uitgezonden worden. Meer informatie over het weekend, het beluisteren van de radioprogramma’s en het bekijken van de TV uitzendingen vind je op www.scoutingboxtel.nl/jotari.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


12-10-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)