Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open dag Liempdsen Herd
 

 

Open dag D’n Liempdsen Herd op zaterdag 25 juni

Zaterdag 25 juni is er bij toekomstig bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd een open dag. De deuren zijn geopend van 9.00 tot 12.00 uur. De monumentale boerderij aan de Barrierweg 4 in Liempde wordt door SPPiLL verbouwd en gerestaureerd om vanaf 2017 te functioneren als bezoekerscentrum. Om inwoners en geïnteresseerden de kans te geven om eens binnen te kijken, organiseert SPPiLL iedere laatste zaterdag van de maand een open dag.

Toen SPPiLL de boerderij in mei 2014 kocht, was het pand erg verouderd. Inmiddels is er al veel werk verricht en is het binnen in de boerderij aanzienlijk veranderd. Ook in de afgelopen weken. Aan de achterzijde is een nieuwe toiletgroep aangebouwd, de zijgevel in het schuurgedeelte is deels gestukadoord en de ramen aan de voorzijde worden momenteel gerestaureerd. Aankomende zaterdag is iedereen van harte welkom om te kijken hoe het er van binnen uitziet. De mensen van SPPiLL staan klaar om een rondleiding te geven en toe te lichten wat er allemaal nog op de planning staat.

Meer algemeen nieuws >>>>


25-06-2016
 
 
Open dag Liempdsen Herd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)