Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het Groene Woud zoekt wielrenners!
 

 

Doe mee aan de Ploegentijdrit Groene Corridor

Het Groene Woud zoekt wielrenners! Op zondag 24 juni 2018 wordt de Ploegentijdrit Groene Corridor gehouden. Wielerploegen, bestaande uit vijf personen, fietsen hierbij zestien kilometer over een aantrekkelijke, groene verbinding van Eindhoven naar hartje Oirschot en weer terug, dwars door Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het Groene Woud zoekt vijf deelnemers voor haar Wielrenploeg. Deelname is gratis als ze vriend worden van Het Groene Woud.
Nationaal Landschap Het Groene Woud werft vrienden om projecten en initiatieven te bekostigen die het landschap in stand houden en verfraaien. Iedereen kan vriend worden van Het Groene Woud. Bedrijven zijn het al vanaf € 250,- per jaar, particulieren en ZZP'ers betalen € 50,- per jaar. Daar staat een pakket met vele voordelen tegenover.

Gratis meedoen, gratis wielrenshirt
Speciaal voor de Ploegentijdrit Groene Corridor heeft Het Groene Woud een maatwerkaanbod samengesteld. Wie vriend wordt en namens Het Groene Woud met zijn of haar ploeg deelneemt aan de rit:
-          krijgt de inschrijfkosten aan de tijdrit vergoed (75 euro per ploeg);
-          ontvangt een gratis Het Groene Woud-wielrenshirt, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stof.

Meld je aan
Wil je deelnemen aan de Ploegentijdrit Groene Corridor in het team van Het Groene Woud? Stuur dan een berichtje naar communicatie@hetgroenewoud.com.
Niet deelnemen aan de ploegentijdrit, maar toch vriend worden van Het Groene Woud? Kijk hiervoor op www.jouwgroenewoud.com.

Hapje en drankje
De ploegentijdrit wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer Het Groene Woud, de gemeente Eindhoven en de gemeente Oirschot. Het Groene Woud zal tijdens de rit zichtbaar aanwezig zijn op het sfeerplein bij de Philips Fruittuin (tevens Bezoekerscentrum van Het Groene Woud), waar publiek en wielrenners kunnen genieten van een hapje, drankje, muziek en activiteiten.  Meer info: www.ploegentijdritgroenecorridor.nl.

Meer algemeen nieuws >>>>


08-06-2018
 
 
Het Groene Woud zoekt wielrenners
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)