Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tweede Editie Proef Lokaal Liempde
 

 

Tweede Editie Proef Lokaal Liempde

Liempde, Op Zondag 25 September Organiseert Sppill In Samenwerking Met Hofkapel De Kromploegers De Tweede Editie Van ‘Proef Lokaal Liempde, ’T Grootste Tapasdiner Van Het Groene Woud’. Tijdens Proef Lokaal Liempde Kan Iedereen Proeven Van De Lekkerste Tapasgerechten Gemaakt Van Producten Uit Het Groene Woud. De Gerechten Worden Bereid Door Hobbykoks En Professionele Koks Uit Liempde En Omgeving. De Menukaart Begint Al Aardig Vol Te Raken En Daarnaast Is Nu Ook Het Muziekprogramma Definitief. Vanwege De Werkzaamheden Aan D’n Tip, Is De Locatie Gewijzigd En Vindt Proef Lokaal Liempde Dit Jaar Plaats In Het Concordiapark. Bezoekers Zijn Welkom Van 14.00 Tot 19.00 Uur. De Entree Is Gratis.

Inmiddels Hebben Al Meer Dan Twintig Hobbykoks En Bedrijven Zich Aangemeld Om Gerechten Te Bereiden. Nieuw Dit Jaar Zijn Cateringsbedrijf La Casa Dei Cicchetti En Soep D’ing Uit Lennisheuvel, Het Hof Van Liempde En Het Wapen Van Liempde. Daarnaast Kunnen Bezoekers, Net Als Vorig Jaar, Ook Weer Proeven Van Gerechten Van De Pompoen, Kcd Keukendesign Hans Van Der Doelen, Keurslagerij Willy Beerens  En Kookpunt Oké. Er Worden Ook Streekbieren Van De Liempdse Dorpsbrouwerij En Streekwijnen Van Winery & Herbs Uit Schijndel Geschonken. Naast De Vele Gerechten, Is Er Ook Volop Entertainment. Zo Is Er Dit Jaar Voor Het Eerst Een Kinderkaart Verkrijgbaar. Hiermee Kunnen Kinderen Lekkere Kindergerechten En Drinken Halen, Maar Ook Deelnemen Aan Leuke Activiteiten. De Muziek Wordt Dit Jaar Verzorgd Door Sem En Sophie, Puur En Feestbend Toeternietoe. Kortom, Er Is Genoeg Te Doen En Te Beleven!

Gerechten Met Ingrediënten Uit De Streek
De Menukaart Is Al Aardig Gevuld Met Streekgerechten. Eén Van De Hobbykoks Die Dit Jaar Deelneemt Is Liempdenaar Maaike Van De Laar. Zij Doet Voor De Tweede Keer Mee Aan Proef Lokaal Liempde. “Ik Vond Het Vorig Jaar Zo Leuk Dat Ik Deze Editie Weer Mee Wilde Doen”, Vertelt Maaike. “De Sfeer Was Geweldig, De Opzet Was Erg Leuk En Het Was Een Prachtige Dag. Iedereen Was Erg Enthousiast.” Ze Bereidt Een Liempds Lamsstoofpotje En Een Parfait Van Rode Vruchten, Roze Peper En Witte Chocolade. Alle Gerechten Worden Gemaakt Met Ingrediënten Uit De Streek. “De Streekproducten Kan Ik Goed Verwerken, Vooral In Het Lamsstoofpotje. Ik Gebruik Dit Soort Producten Wel Vaker En Je Proeft Wel Degelijk Verschil.”

Locatie Concordiapark
Eerder Is Gecommuniceerd Dat Proef Lokaal Liempde, Net Als Vorig Jaar, Plaatsvindt Op D’n Tip Aan De Barrierweg. Hier Wordt Op Dit Moment Gewerkt Aan De Bouw Van Een Rioolwaterbergingskelder. De Werkzaamheden Hebben Vertraging Opgelopen, Waardoor Sppill En Hofkapel De Kromploegers Genoodzaakt Waren Om, In Samenspraak Met De Gemeente Boxtel, Op Zoek Te Gaan Naar Een Nieuwe Locatie. Zowel Proef Lokaal Liempde Als Het Oktoberfest, Dat Een Dag Van Tevoren Georganiseerd Wordt Door De Kromploegers, Vinden Nu Definitief Plaats In Het Concordiapark. Een Mooie Locatie Die Goed Past Bij De Sfeer En Het Karakter Van Proef Lokaal Liempde.

Meer algemeen nieuws >>>>


25-08-2016
 
 
Tweede Editie Proef Lokaal Liempde
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)