Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Herenboeren Boxtel en Marggraff stichting
 

 

Herenboeren Boxtel en Marggraff stichting tekenen intentieovereenkomst Wilheminapark

Herenboeren Boxtel, waarbij de initiatiefnemers met elkaar een boerderij opzetten om in hun eigen voedsel te voorzien, hebben vrijdag 16 januari een intentieovereenkomst ondertekend met Marggraff Stichting. Samen gaan ze zich inzetten om deze voedselcorporatie op het Wilhelminapark in Boxtel te realiseren.

Een prachtig akkerlandschap en ruisende bomen. Groene weilanden waar koeien rustig grazen. Reeën, dassen en buizerds zijn er kind aan huis. Je ervaart nog de 18e eeuwse historie door de, tot de verbeelding sprekende ruïnes van boerderijen en het dambord van akkers en dreven. Zo laat het Wilhelminapark, op de grens van Boxtel en St. Michielgestel, zich het best beschrijven. Een fantastische locatie dus voor dit initiatief! Om deze unieke gebeurtenis te vieren organiseren de Herenboeren samen met de Marggraff stichting, een rondwandeling over dit prachtige park op zondag 1 februari 2015 om 10.30 uur.

Na een feestelijk ontvangst neemt de beheerder u mee voor een wandeling langs mooie plekjes  in het gebied en vertelt een Herenboer over de plannen van het Herenboerenconcept. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Na de wandeling, die een klein uurtje zal duren, staat er een heerlijke lunch voor u klaar.

Deze rondwandeling is voor alle Herenboeren-in-spe, de pers en overige geïnteresseerde in het concept. Deze unieke gelegenheid wilt u niet missen! Meldt u zich daarom snel aan via het inschrijfformulier op boxtel.herenboeren.nl/wandeling/

U krijgt dan een email met meer informatie

 
Meer algemeen nieuws >>>>


01-02-2015
 
 
Herenboeren Boxtel en Marggraff stichting
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)