Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

43ste editie Boeremèrt
 

 

43ste editie Boeremèrt Liempde ouderwets gezellig

De veldwachter spreekt, de troubadour zingt, kinderen lopen op stelten en spelen met hoepels. De tijd staat even stil. Bezoekers wanen zich in de jaren twintig en beleven een nostalgische dag in het Liempdse dorpshart tijdens de 43ste editie van de Boeremèrt, die maandag 6 april 2015 tweede Paasdag in Liempde werd gehouden.

Op de hoek van de straat zijn de koperslager en de turfsteker aan het werk. Het spinnenwiel draait, oude dorsmachines doen hun werk. Over de kinderkopjes loopt een ganzenhoeder met zijn kudde. De dorpsomroeper kondigt de levende poppenkast aan. Er werdt gedanst en de troubadour zong uit volle borst. Vlak bij de dorpskiosk is de klas van Ot en Sien ingericht, compleet met kroontjespennen en inktpotjes. Er was van alles te koop, van zinken emmers tot handgemaakte poppen en houten speelgoed. Overal ruikt het lekker: naar spekstruif, warme wafels en snert. De mensen zijn vriendelijk, de prijzen ook.

Meer algemeen nieuws >>>>


06-04-2015
 
 
43ste editie Boeremèrt
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

06-04-2015
 
 
43ste editie Boeremèrt
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)