Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Spooktocht Geitenwei Selissen
 

 

Spooktocht Geitenwei Selissen

Vrijdagavond 31 oktober 2014 staat de jaarlijkse spooktocht op het programma vanaf de geitenwei. Kosten noch moeite hebben de vrijwilligers van de geitenwei gespaard om deze keer wederom een ludieke en angstaanjagende spooktocht uit te zetten. Dit keer is het thema van de spooktocht gebaseerd op allerlei toepasselijke films, met uiteraard de nodige effecten toegevoegd in de spooktocht.

Daarom worden de deelnemers ( vanaf de leeftijd van 12 jaar ) ook aangeraden om in een goede conditie aan de spooktocht te beginnen. De deelnemende groepen zullen op hun tocht kennis maken met allerlei spoken en ludieke situaties. Deelnemers aan deze spooktocht worden verzocht om 20.00 uur zich te melden op de geitenwei, waarop om 20.15 uur de eerste groep gaat vertrekken voor hun spooktocht met allerlei verrassingen. Na terugkomst krijgen de deelnemers nog een kop chocolademelk en een mandarijntje. En kunnen nog nagenieten van hun ervaringen en krijgen de mogelijkheid om  nog enkele spoken ontmoeten.

Activiteit : Spooktocht
Datum:  vrijdag 31 oktober 2014
Waar: Geitenwei Selissen , Boxtel
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Tijd: verzamelen 20.00 uur
Kosten: Gratis

Auteur Frans van de Wiel
Meer algemeen nieuws >>>>


31-10-2014
 
 
Spooktocht Geitenwei Selissen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)