Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kribkes Route
 

 

Workshops kerststal-maken en opgave kerststallen en kerstactiviteiten

De wintermaanden breken weer bijna aan en ook dit jaar wordt er weer een sfeervolle Kribkesroute uitgestippeld door Liempde. Daarom roepen we alle inwoners uit Liempde op om tussen 12 december 2014 en 7 januari 2015 kerststallen voor het raam of in de voortuin te plaatsen. De organisatie wil de Kribkesroute graag uitbreiden met kerstactiviteiten die op gezette tijden plaatsvinden. De Kribkesroute, de locaties en de activiteiten worden allemaal opgenomen in de nieuw uit te geven folder. Dit jaar kunt u zich voor het eerst ook opgeven voor de workshops kerststal-maken die vooraf georganiseerd worden.

In 2013 was de Kribkesroute tijdens Liemt in het Licht weer een groot succes. Er was een mooie wandeling uitgezet die de bezoekers langs de meer dan 100 verlichte, grote en kleine kerststallen leidde. Alle deelnemers van vorig jaar worden benaderd om weer mee te doen. Nieuwe initiatiefnemers kunnen zich uiteraard ook aanmelden. Wilt u graag meedoen? Stuur dan uiterlijk 8 november een berichtje naar Anton van de Ven via info@kribkesrouteliempde.nl of meld u zelf aan via de website www.kribkesrouteliempde.nl. Dit kan ook wanneer u een creatief idee heeft voor een kerstactiviteit. Denk hierbij aan een kerstsamenzang met een koor, een levende kerststal of een fotospeurtocht. Alle ideeën zijn welkom!

Workshops kerststal-maken

Voortbordurend op de zeer succesvolle Kribkesroute, gaat de organisatie dit jaar workshops geven voor het zelf maken van een kerststal. Deze kan dan later opgenomen en bewonderd worden in de Kribkesroute. Het is een mooie, zinvolle vrijetijdsbesteding en Liempde komt zo nog voller te staan met bijzondere kerststallen. De workshops staan gepland op dinsdag 11, 18 en 25 november van 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur in Jeugdhuis Pius X in Liempde. Afhankelijk van de vorderingen, kunt u zelf bepalen of u één of meerdere dagen meedoet. De avonden gaan alleen door bij minimaal 5 opgaven. Per avond wordt een eigen bijdrage gevraagd van €5,- voor zaalhuur en koffie. Voor materiaal wordt zo mogelijk gezorgd, maar de organisatie vraagt ook om eigen gereedschap mee te brengen. Wilt u graag deelnemen aan de workshops? Neem dan, bij voorkeur voor 4 november, contact op met Anton van de Ven via het telefoonnummer 0411-631816 of Jan Kuppens via 0411-631859. Bij hen kunt u ook terecht voor meer informatie. Net zoals vorig jaar ondersteunt SPPiLL de Kribkesroute weer bij de ontwikkeling van de folder en de promotie van de route.

Meer algemeen nieuws >>>>


31-10-2014
 
 

Kribkesroute Liempde 2014

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)