Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EET met je hart in Boxtel
 

 

Ouderen uit Boxtel en Schijndel komen samen met EET met je hart in Boxtel

Op dinsdag 24 juni a.s. organiseert ‘EET met je hart’ in samenwerking met John Brusselers van De Langspier een mooie activiteit voor Boxtelse en Schijndelse ouderen die minder goed van huis kunnen. De ouderen worden door vrijwilligers thuis opgehaald en bij De Langspier getrakteerd op een barbecue. Hierbij zullen  de Boxtelse bands Breiwerk en de Flodderbône gezamenlijk zorgen voor de muzikale omlijsting..

EET met je hart’ zet zich in om vereenzaming bij ouderen in de eigen gemeente tegen te gaan. In november en december 2013 was ‘EET met je hart’ actief in een groot deel van de Boxtelse en Schijndelse restaurants. Een vrijwillige bijdrage van één Euro wordt opgeteld bij de rekening van de gasten die genieten van een avondje uit. Deze donaties worden door ‘EET met je hart’ voor honderd procent besteed aan sociale en culturele activiteiten om ouderen uit hun sociaal isolement te halen. De komende periode worden door ‘EET met je hart’ nog meer mooie ontmoetingen voor Boxtelse en Schijndelse ouderen mogelijk gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.eetmetjehart.nl

 

Auteur Ivy van Geel


19-06-2014
 
 
EET met je hart in Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)