Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De zevende halte van Tour Het Groene Woud

 

 

De Pareltoer viert haar eerste lustrum

Op maandag 9 juni (Tweede Pinksterdag) wordt alweer de vijfde editie van de Pareltoer gefietst. De fietstocht is speciaal voor vrouwen en geschikt voor alle niveaus van sportiviteit. De tocht wordt uitgezet in de omgeving van Oisterwijk en vormt tevens de zevende halte van Tour Het Groene Woud. De jubileumtour wordt ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van Het Groene Woud georganiseerd.

De opzet
Door mee te doen aan de Pareltour steun je tegelijkertijd het goede doel! Om het eerste lustrum van de Pareltoer goed te vieren, heeft de organisatie dit jaar vijf verschillende goede doelen gekozen. Het geld dat zij ophalen wordt geschonken aan Stichting Semmy, Het Verbeeten fonds, Duchenne Heroes, Alexander Monro Foundation en Alpe d’ Huzes team Pim en Co. De deelnemers starten in de Dorpsstraat in Oisterwijk waar tevens ook de finish zal zijn. Wanneer je deelneemt aan de fietstocht, kun je kiezen uit twee verschillende afstanden. De eerste route heeft een afstand van 72 kilometer en start om 09.00 uur. De tweede route is 36 kilometer lang en start om 09.15 uur. Onderweg is er een gezellige pauzeplaats waar de deelnemers even tot rust kunnen komen. Tegelijkertijd kunnen zij daar terecht bij de informatiestand van Het Groene Woud. Daar komen zij alles te weten over het leuks en interessants dat er voor jong en oud in het prachtige Nationaal Landschap te beleven is!

Tour Het Groene Woud
Het Groene Woud bestaat dit jaar vijftien jaar. Om dat te vieren trekt er in 2014 een tourkaravaan door Het Groene Woud. Een bezoek aan een evenement dat deel uit maakt van de tour is één stempel waard. Hiervoor zijn er speciale stempelkaarten ontwikkeld die je kunt krijgen bij de informatiestand van Het Groene Woud. Met de stempelkaart kun je sparen voor het unieke Het Groene Woud-gezelschapsspel. Bij twaalf stempels krijg je het spel gratis en zes stempels is goed voor 50% korting op het spel. Ben je benieuwd naar de evenementen van Tour Het Groene Woud? Kijk dan eens op www.hetgroenewoud.com/15-jaar-het-groene-woud/.



09-06-2014
 
 
Het groene woud
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)