Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Burgemeester komt kijken bij Scouting Boxtel

Zaterdag 12 april is Burgemeester Mark Buijs op bezoek geweest bij Scouting Boxtel. 2 Scouts leidden de burgemeester rond door de blokhut en vertelden van alles over scouting. Daarnaast kon de burgemeester meedoen met het Scoutingspel.
Tijdens de rondleiding waren er verschillende groepen actief. Zo kon de Burgemeester bij de bevers (kinderen van 4 tot 7 jaar) kijken, die paasmandjes aan het knutselen waren. De welpen (meiden van 7 tot 11 jaar) waren bezig met luciferdomino en als laatste brachten de burgemeester een bezoek aan een andere groep welpen (jongens van 7 tot 11 jaar), die in het Sparrenrijk met Angry Birds aan het schieten waren. De burgemeester speelde het spel samen met de welpen

De Burgemeester was zeer enthousiast over de vereniging en nam zelf ook deel aan het Scoutingspel. Wil jij net als de burgemeester ook een keer komen kijken bij Scouting? Je mag 3 keer gratis meedoen! Kijk op www.scoutingboxtel.nl of mail naar gratiskijken@scoutingboxtel.nl.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Carin Silvertand


12-04-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)